Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщението си към нацията,

...
Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщението си към нацията,
Коментари Харесай

Зеленски: След победата границите ще бъдат същите, но Украйна ще бъде различна

Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщението си към нацията, представено от " Укринформ ".

 

Тази събота три града честват своя ден. Градовете, които са неизменима част от Украйна, акцентира той. Става въпрос за Одеса, Суми и Лисичанск. 

 

Одеса. Нашата поддръжка на юг, на Черно море. Град, който дружно с Украйна има и постоянно ще има международно значение. Пристанище, от което зависят животите на разнообразни народи - от украинския експорт през Голямата Одеса. Град на културата, който умее да бъде забавен за всички и почита всички, напомни президентът.

 

Ние защитихме Одеса от заличаване. Защото съветският режим не е в положение да донесе нищо друго с изключение на деградация. Ще върнем сигурността в Одеса. Одеса постоянно е била място, където се чувстваш лекост и благополучие. Одеса ще си остане по този начин, даде обещание той. 

 

Суми. Нашият челен пост на североизток. Всяка година през втората събота на септември той чества своя празник. Винаги ще го чества като свободен украински град, убеден е Зеленски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР